Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

O nama

COCO DI COCO krema je nastala kao plod porodičnog angažovanja maštovitih i kreativnih ljudi čija je ambicija da naprave prirodnu kozmetiku koja nije štetna po zdravlje, a istovremeno je dostupna svima.

Recept koji je godinama prenošen sa kolena na koleno, nadograđen je savremenim tehnološkom procesom i sastojcima koji su pažljivo birani.

Svi mi imamo pravo da koristimo prirodnu kozmetiku. Nažalost, model industrijske proizvodnje sve manje i manje vodi računa o zdravlju ljudi. Profit, poslovni rezultati i razni interesi kompanija su potisnuli na listi prioriteta ono što je trebalo da bude ispred svega. A to je zdravlje populacije.

Da bi ste napravili kvalitetan kozmetički proizvod koji ne ugrožava zdravlje, neophodno je da u strogo kontrolisanom tehološkom procesu, dobijete najbolje od pažljivo biranih prirodnih i svežih sastojaka. Masovna industrijska proizvodnja ne trpi dugotrajne procese sa skupim prirodnim sastojcima čiji je rok trajanja ograničen i zato pribegavaju jeftinijim rešenjima koje pronalaze u štetnim hemijskim sastojcima.