Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

NORMAL DEZODORANS KREMA

1,199.00 RSD
+

Želimo da vam predstavimo NORMAL varijantu dezodoransne kreme COCO DI COCO. Ova krema je kao i svi naši proizvodi apsolutno prirodna. U svom sastavu NE SADRŽI aluminijum, alkohol, paraben i ostale štetne materije po naš endokrini (žlezdani) sistem i kožu pazuha. Kao apsolutno prirodan proizvod, namenjena je ljudima koji vode računa o svom zdravlju i onima koji su rešili da svoje zdravlje stave na prvo mesto. Normal varijanta dezodoransne kreme, je izbor svih osoba, a posebno ženskog pola, koje nemaju problem prekomernog znojenja, neprijatnih mirisa, i velikih tragova znoja na odeći. A žele da neguju kožu pazuha, sprečavaju zapušavanje pora, spreče nastanak neprijatnih mirisa (kao posledica nakupljanja bakterija) i spreče oticanje pazušnih žlezda.

Podignite vašu ličnu higijenu i negu na viši nivo, sprečite sve štetno po vas i negujte se uz pomoć prirode. Vaša COCO DI COCO dezodoransna krema.

Jedno pakovanje kreme, sa redovnom i pravilnom upotrebom je namenjeno za 60 dana korišćenja.

Tip kreme: Normal
100% prirodna dezodorans krema protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa + Vitamin E 50ml
- Bez parabena
- Bez aluminijuma
- Bez alkohola
- Onemogućava razvoj bakterija i eliminiše uzročnike nastanka neprijatnih mirisa.
- Ne remeti normalnu funkciju znojnih žlezda.
- Idealan za osetljivu kožu i ne zatvara pore.
- Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.
- Ne ostavlja tragove na odeći.

Sastojci: Sodium Bicarbonate without aluminum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Cera Alba, Zea Mays Starch, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Uputstvo za upotrebu:
Nakvasiti kožu i naneti kremu. Količina koja se nanosi je minimalna. Veličine zrna graška. Jedno pakovanje je dovoljno za 60 dana upotrebe.