Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

10% popust na prvu kupovinu za registrovane korisnike

NORMAL DEZODORANS KREMA

Ukoliko kupite 3 kreme (u bilo kojoj kombinaciji) dobijate još 1 gratis kremu

999.00 RSD
+

Želimo da vam predstavimo NORMAL varijantu dezodoransne kreme COCO DI COCO. Ova krema je kao i svi naši proizvodi apsolutno prirodna. U svom sastavu NE SADRŽI aluminijum, alkohol, paraben i ostale štetne materije po naš endokrini (žlezdani) sistem i kožu pazuha. Kao apsolutno prirodan proizvod, namenjena je ljudima koji vode računa o svom zdravlju i onima koji su rešili da svoje zdravlje stave na prvo mesto. Normal varijanta dezodoransne kreme, je izbor svih osoba, a posebno ženskog pola, koje nemaju problem prekomernog znojenja, neprijatnih mirisa, i velikih tragova znoja na odeći. A žele da neguju kožu pazuha, sprečavaju zapušavanje pora, spreče nastanak neprijatnih mirisa (kao posledica nakupljanja bakterija) i spreče oticanje pazušnih žlezda.

Podignite vašu ličnu higijenu i negu na viši nivo, sprečite sve štetno po vas i negujte se uz pomoć prirode. Vaša COCO DI COCO dezodoransna krema.

Jedno pakovanje kreme, sa redovnom i pravilnom upotrebom je namenjeno za 60 dana korišćenja.

Tip kreme: Normal
100% prirodna dezodorans krema protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa + Vitamin E 50ml
- Bez parabena
- Bez aluminijuma
- Bez alkohola
- Onemogućava razvoj bakterija i eliminiše uzročnike nastanka neprijatnih mirisa.
- Ne remeti normalnu funkciju znojnih žlezda.
- Idealan za osetljivu kožu i ne zatvara pore.
- Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.
- Ne ostavlja tragove na odeći.

Sastojci: Sodium Bicarbonate without aluminum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Cera Alba, Zea Mays Starch, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Uputstvo za upotrebu:
Nakvasiti kožu i naneti kremu. Količina koja se nanosi je minimalna. Veličine zrna graška. Jedno pakovanje je dovoljno za 60 dana upotrebe.