Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

10% popust na prvu kupovinu za registrovane korisnike

SENSITIVE DEZODORANS KREMA

Ukoliko kupite 3 kreme (u bilo kojoj kombinaciji) dobijate još 1 gratis kremu

999.00 RSD
+

COCO DI COCO -SENSITIVE
Želimo da vam predstavimo SENSITIVE varijantu dezodoransne kreme COCO DI COCO.

Ova krema je, kako i sam njen naziv kaže, namenjena osobama sa izuzetno osetljivom kožom. Koža pazuha zahteva primenu blagih a učinkovitih proizvoda. Zato je kreirana SENSITIVE krema. Da uz maksimalno odabrane, isključivo prirodne sastojke, dobijemo dezodoransnu kremu za kožu sa posebnim potrebama. Njena efikasnost je ista kao i kod ostalih COCO DI COCO proizvoda.

SENSITIVE dezodoransna krema je namenjena i za decu. Devojčice i dečaci je mogu primenjivati u predpubertetskom periodu. Ispratiće promene organizma ( hormona ) na adekvatan način, i omogućiti lakši pubertetski period.

Tip kreme: SENSITIVE 100% prirodna dezodorans krema protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa + Vitamin E 50ml
- Bez parabena
- Bez aluminijuma
- Bez alkohola
- Onemogućava razvoj bakterija i eliminiše uzročnike nastanka neprijatnih mirisa.
- Ne remeti normalnu funkciju znojnih žlezda.
- Idealan za osetljivu kožu i ne zatvara pore.
- Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.
- Ne ostavlja tragove na odeći.

Sastojci: Sodium Bicarbonate without aluminum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Cera Alba, Zea Mays Starch, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Uputstvo za upotrebu:
Nakvasiti kožu i naneti kremu. Količina koja se nanosi je minimalna. Veličine zrna graška. Jedno pakovanje je dovoljno za 60 dana upotrebe.