Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

SENSITIVE DEZODORANS KREMA

1,199.00 RSD
+

COCO DI COCO -SENSITIVE
Želimo da vam predstavimo SENSITIVE varijantu dezodoransne kreme COCO DI COCO.

Ova krema je, kako i sam njen naziv kaže, namenjena osobama sa izuzetno osetljivom kožom. Koža pazuha zahteva primenu blagih a učinkovitih proizvoda. Zato je kreirana SENSITIVE krema. Da uz maksimalno odabrane, isključivo prirodne sastojke, dobijemo dezodoransnu kremu za kožu sa posebnim potrebama. Njena efikasnost je ista kao i kod ostalih COCO DI COCO proizvoda.

SENSITIVE dezodoransna krema je namenjena i za decu. Devojčice i dečaci je mogu primenjivati u predpubertetskom periodu. Ispratiće promene organizma ( hormona ) na adekvatan način, i omogućiti lakši pubertetski period.

Tip kreme: SENSITIVE 100% prirodna dezodorans krema protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa + Vitamin E 50ml
- Bez parabena
- Bez aluminijuma
- Bez alkohola
- Onemogućava razvoj bakterija i eliminiše uzročnike nastanka neprijatnih mirisa.
- Ne remeti normalnu funkciju znojnih žlezda.
- Idealan za osetljivu kožu i ne zatvara pore.
- Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.
- Ne ostavlja tragove na odeći.

Sastojci: Sodium Bicarbonate without aluminum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Cera Alba, Zea Mays Starch, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Uputstvo za upotrebu:
Nakvasiti kožu i naneti kremu. Količina koja se nanosi je minimalna. Veličine zrna graška. Jedno pakovanje je dovoljno za 60 dana upotrebe.