Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

STRONG DEZODORANS KREMA

1,199.00 RSD
+

Želimo da vam predstavimo STRONG varijantu dezodoransne kreme COCO DI COCO. Za nas je bio veliki izazov napraviti apsolutno prirodan proizvod koji će postići najbolje moguće rezultate u rešavanju problema prekomernog znojenja, neprijatnih mirisa, tragova na odeći, a u svom sastavu imati precizno birane prirodne sastojke, kao i njihovu količinu u cilju dobijanja kreme sa snažnim dejstvom.

Redovnom primenom rešava probleme hiperhidroze (nekontrolisano prekomerno znojenje), kao i ostala stanja pojačanog znojenja. Koristi se svakodnevno. Neguje kožu pazuha, ne utiče na rad pazušnih žlezda. Neutralnog je mirisa. A svojom redovno primenom, postiže nestanak mokrih tragova na odeći. Volimo da kažemo da je ova dezodoransna krema pravi izbor za muškarce, ali i za žene sa vrlo aktivnom svakodnevnicom i za one koje imaju prekomerno znojenje prouzrokovano hormonima.

Napravljena da neguje, hrani kožu pazuha i sprečava zapušavanje pora i da odoli zahtevnoj svakodnevnici muškaraca i žena.

Jedno pakovanje kreme, sa redovnom i pravilnom upotrebom je namenjeno za 60 dana korišćenja.

Tip kreme: STRONG 100% prirodna dezodorans krema protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa + Vitamin E 50ml
- Bez parabena
- Bez aluminijuma
- Bez alkohola
- Onemogućava razvoj bakterija i eliminiše uzročnike nastanka neprijatnih mirisa.
- Ne remeti normalnu funkciju znojnih žlezda.
- Idealan za osetljivu kožu i ne zatvara pore.
- Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.
Ne ostavlja tragove na odeći.

Sastojci: Sodium Bicarbonate without aluminum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Cera Alba, Zea Mays Starch, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Uputstvo za upotrebu:
Nakvasiti kožu i naneti kremu. Količina koja se nanosi je minimalna. Veličine zrna graška. Jedno pakovanje je dovoljno za 60 dana upotrebe.