Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

10% popust na prvu kupovinu za registrovane korisnike

STRONG DEZODORANS KREMA

Ukoliko kupite 3 kreme (u bilo kojoj kombinaciji) dobijate još 1 gratis kremu

999.00 RSD
+

Želimo da vam predstavimo STRONG varijantu dezodoransne kreme COCO DI COCO. Za nas je bio veliki izazov napraviti apsolutno prirodan proizvod koji će postići najbolje moguće rezultate u rešavanju problema prekomernog znojenja, neprijatnih mirisa, tragova na odeći, a u svom sastavu imati precizno birane prirodne sastojke, kao i njihovu količinu u cilju dobijanja kreme sa snažnim dejstvom.

Redovnom primenom rešava probleme hiperhidroze (nekontrolisano prekomerno znojenje), kao i ostala stanja pojačanog znojenja. Koristi se svakodnevno. Neguje kožu pazuha, ne utiče na rad pazušnih žlezda. Neutralnog je mirisa. A svojom redovno primenom, postiže nestanak mokrih tragova na odeći. Volimo da kažemo da je ova dezodoransna krema pravi izbor za muškarce, ali i za žene sa vrlo aktivnom svakodnevnicom i za one koje imaju prekomerno znojenje prouzrokovano hormonima.

Napravljena da neguje, hrani kožu pazuha i sprečava zapušavanje pora i da odoli zahtevnoj svakodnevnici muškaraca i žena.

Jedno pakovanje kreme, sa redovnom i pravilnom upotrebom je namenjeno za 60 dana korišćenja.

Tip kreme: STRONG 100% prirodna dezodorans krema protiv prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa + Vitamin E 50ml
- Bez parabena
- Bez aluminijuma
- Bez alkohola
- Onemogućava razvoj bakterija i eliminiše uzročnike nastanka neprijatnih mirisa.
- Ne remeti normalnu funkciju znojnih žlezda.
- Idealan za osetljivu kožu i ne zatvara pore.
- Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.
Ne ostavlja tragove na odeći.

Sastojci: Sodium Bicarbonate without aluminum, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Cera Alba, Zea Mays Starch, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil), Tocopheryl Acetate (Vitamin E).

Uputstvo za upotrebu:
Nakvasiti kožu i naneti kremu. Količina koja se nanosi je minimalna. Veličine zrna graška. Jedno pakovanje je dovoljno za 60 dana upotrebe.